Vacature Senior Recruiter

Vacature Recruiter

Publicatiedatum 31 mei 2024

Hey Recruiter!

Ben jij die ervaren matchmaker die niet alleen talent spot, maar ook een indrukwekkend netwerk van connecties weet op te bouwen? Wij zijn ICQ Groep, een dynamisch recruitmentbureau in het hart van Apeldoorn en wij zoeken een gepassioneerde Recruiter die onze familie komt versterken. Bij ons draait alles om de perfecte match tussen talent en opdrachtgever. En ja, we zijn geen familiebedrijf, maar voelen wel als een familie.

Wat maakt ICQ Groep uniek? We zijn gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Apeldoorn, waar we met passie en gedrevenheid werken, maar plezier in het werk net zo belangrijk vinden. We zijn open, eerlijk en hebben respect en vertrouwen in elkaar. We geloven in ontwikkeling, zowel professioneel als persoonlijk. We willen mensen vooruithelpen, naar een volgend niveau. Kortom, we hebben oog voor talent en investeren in mensen.

Lees hier ons verhaal.

Wat ga jij doen?

Als Recruiter bij ICQ Groep heb je de touwtjes in handen binnen ons recruitmentproces voor een aan jouw toegewezen deskundigheidsgebied. Jouw inzet daarbij is om zelfstandig en bevlogen optimaal bij te dragen aan de inhuurbehoefte van onze opdrachtgevers en de verwachtingen die kandidaten daarbij hebben. Geen uitdaging is te groot voor jou;  je gaat vastberaden te werk, zelfs bij de meest complexe inhuurvragen van onze opdrachtgevers om kandidaten te verwerven en te bemiddelen. 

Je opereert dagelijks in de wereld van de publieke sector en bent de go-to persoon voor het vinden, boeien en binden van hooggekwalificeerde kandidaten. Vanzelfsprekend blijf je voortdurend werken aan de uitbreiding en het onderhoud van jouw netwerk.

Wat zoeken wij in jou?

✔️  HBO werk- en denkniveau
✔️  Ervaring en vaardigheden die bij een recruitment professional horen
✔️  Ervaring met het bemiddelen van freelancers (binnen de publieke sector is een pré)
✔️  Teamplayer met leiderschapspotentieel
✔️  Uitstekende communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij jou?

✔️  Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd 
✔️  Een goed salaris
✔️  Een prestatiebonusregeling
✔️  Een bijzondere bonusregeling op basis van virtuele aandelen
✔️  Hybride werken
✔️  Passende reiskostenvergoeding
✔️  Laptop en telefoon
✔️  Prettige werkomgeving, goede werksfeer en fijne collega’s
✔️  De kans om je kennis en ervaring optimaal in te zetten en verder te vergroten
✔️  Trainings- en opleidingsmogelijkheden
✔️  Een fijne, succesvolle en langdurige samenwerking

ICQ Groep works for you!

Wil jij deel uitmaken van een warme en betrokken organisatie waar jouw wensen en ambities centraal staan? Bij ICQ Groep krijg je niet alleen de kans om je professionele vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om te groeien als persoon. Voel je thuis, word gezien en gehoord. Waar wacht je nog op?

Geïnteresseerd?

Hebben we jouw nieuwsgierigheid gewekt? En herken je jezelf in bovenstaande? We gaan graag met jou in gesprek. Stuur jouw reactie (CV en een korte motivatie) per mail naar: erik@icq-groep.nl, t.a.v. Erik Mensinga. Wil je meer weten over de vacature dan kun je bellen naar 06-49665894

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!