Tijdelijk talent 

Bij ICQ-Talent Profs verbinden we getalenteerde professionals met uiteenlopende projecten en uitdagingen, voor de duur van de opdracht in loondienst. Daarnaast bemiddelen we professionals die de overstap naar zelfstandig ondernemerschap (ZZP) willen maken. Onze ervaren consultants worden deskundig gedetacheerd bij diverse opdrachtgevers, waar ze met hun expertise en inzet waardevolle bijdragen leveren aan uiteenlopende projecten en uitdagingen.

Voor professionals: ICQ-Talent Profs, niet zomaar een werkgever…

Bij ICQ-Talent Profs ben je geen gewone werknemer. We bieden persoonlijke aandacht, vertrouwen, en zekerheid zonder vast contract. Als onderdeel van de betrouwbare ICQ-Groep krijg je een uitstekend salaris, pensioenopbouw, verzekeringen, vakantiedagen en -geld.

Wij zijn er voor professionals die vrijheid, hoge inkomsten en zekerheid willen, zonder ondernemerschap. We zijn transparant, bieden coaching en netwerkevenementen en staan altijd voor je klaar. Iets voor jou?

Voor werkgevers: Wij vinden jouw ideale tijdelijke inzetkrachten!

Welkom bij ICQ-Talent Profs, jouw specialistische partner voor het bemiddelen van hoogwaardige tijdelijke inzetkrachten binnen diverse domeinen.

Met jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk van talentvolle professionals, zijn wij jouw betrouwbare partner bij het vinden en inzetten van de beste kandidaten voor jouw organisatie. Meer weten? 

Contactgegevens

ICQ-Talent Profs BV
Deventerstraat 28
7311 LW Apeldoorn

📞055-303 14 66
📧info@icq-talentprofs.nl
➡️LinkedIn

KVK 74527398