ICQ ‘Vindt en Verbindt’

Het vinden van de juiste interim professional is absoluut maatwerk. Onze diensten laten we om die reden graag aansluiten aan jouw behoefte. Zoek je een betrouwbare partner die bemiddeling en overeenkomsten moeiteloos afhandelt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag! Download hier onze factsheet.

Door onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij goed in staat om de deskundigheidsbehoefte in beeld te brengen. Wij kennen de arbeidsmarkt, de professionals én de sectoren waarin onze opdrachtgevers en professionals actief zijn en anticiperen op ontwikkelingen in de arbeidsmarkt. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers optimaal adviseren in de positionering van de betreffende vacature.

Altijd de beste kandidaat

Ons netwerk van deskundigen omvat twee belangrijke groepen: freelance professionals en een selecte groep aan ons verbonden consultancy bedrijven. Het grootste voordeel van het bemiddelen van externe professionals zit hem in het gegeven dat altijd de beste kandidaat wordt voorgesteld en dus niet welke er op dat moment beschikbaar is.

Gebruik makend van enerzijds onze expertise en bemiddelingswijze en anderzijds dit uitgebreide netwerk van professionals, zijn wij uitstekend in staat om voor onze opdrachtgevers binnen het gestelde budget én binnen de gestelde termijn de juiste professionals te bemiddelen. Zo leveren wij kwaliteit die staat.

Om onze waarde zowel nu als in de toekomst te behouden, leggen we een sterke nadruk op het bieden van diensten die gericht zijn op jouw behoeften. Als opdrachtgever betekent dit dat je kunt rekenen op deskundige ondersteuning en een duidelijk en transparant proces. In de vorm van ‘relatiemanagement’ wordt ook het contact met de bemiddelde professionals goed onderhouden om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Neem contact met ons op

Wil je ons beter leren kennen? Neem contact met ons op!

Deventerstraat 28
7311 LW Apeldoorn

055 - 303 1464
info@icq-groep.nl 

Routebeschrijving