Onze labels

Al onze labels delen dezelfde kernwaarden. En voegen daar hun eigen, unieke kenmerken aan toe. Onze labels maken het mogelijk om onze missie en visie na te streven. Klik op een label voor meer informatie!

ICQ-Flex Profs is de specialist in het vakkundig bemiddelen van tijdelijke inzetkrachten voor overheden, ZBO’s, het onderwijs en commerciële organisaties voor de functiegebieden IV/ICT, lijn, staf en ondersteuning, organisatieadvies, finance, HR en MarCom.

ICQ ICT Profs

ICT Profs is een gerenommeerd partner voor overheden, multinationals en commerciële organisaties op het gebied van tijdelijke personele ondersteuning in het ICT-domein. Bij ICQ-ICT Profs werken sterk opgeleide en zeer ervaren ICT professionals in vaste dienst die gedetacheerd worden bij diverse opdrachtgevers. 

ICQ Talent Profs

ICQ-Talent Profs is specialist in het bemiddelen van tijdelijke inhuur binnen alle domeinen op basis van tijdelijke arbeidsovereenkomsten. Onze eigen getalenteerde professionals worden op deskundige wijze gedetacheerd bij verschillende opdrachtgevers, waar ze waardevolle bijdragen leveren aan diverse projecten en uitdagingen.

Natuurlijk Inclusief

ICQ zorgt voor een werkende samenleving. Een samenleving werkt alleen door inclusief te denken, inclusief te handelen en inclusief te zijn. Iedere organisatie kan impact realiseren. Hier staan wij voor, hier zorgen wij voor – dit noemen wij: Natuurlijk Inclusief®!