Tijdelijk extra capaciteit en deskundigheid door flexibele inzet van professionals

ICQ-Flex Profs is dé partner voor overheden, semioverheden en commerciële organisaties in Nederland op het gebied van tijdelijke personele ondersteuning binnen ICT, Finance en Business Management. 

Met onze uitgebreide expertise en ervaring zijn wij in staat om onze opdrachtgevers te voorzien van bevlogen professionals, die kunnen bijdragen aan het succes van diverse projecten. ICQ works for you!

Professionals krijgen bij ons de kans om te werken aan uitdagende projecten bij verschillende opdrachtgevers, met een sterke focus op persoonlijke groei en het opdoen van nieuwe kennis. Ben jij het talent dat we zoeken? We seek you!

Voor professionals: betrokken dienstverlener en bemiddelaar

ICQ-Flex Profs, met jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling, begrijpt het belang van een passende opdracht voor professionals. Bekend om onze persoonlijke aanpak, luisteren we naar jouw wensen en zetten deze om in uitdagende opdrachten.

Onze deskundige medewerkers kennen de flexmarkt en organisaties goed, waardoor ze snel en nauwkeurig opdrachten kunnen vinden die bij jou passen. Hebben we jouw interesse gewekt? 

Voor bedrijven: adviseur, kennishuis en bemiddelaar

Tijdelijk extra capaciteit en deskundigheid nodig op het gebied van Finance, ICT of Business Management? Op zoek naar een sparringpartner of adviseur op gebied van recruitment? Andere personele vraagstukken waarbij advies en expertise van buitenaf van waarde kan zijn?

ICQ-Flex Profs kent de arbeidsmarkt, de beste professionals, de actuele wet- en regelgeving én de sectoren waarin onze opdrachtgevers opereren. 

Voor leveranciers: betrouwbare partner, altijd de juiste match

Wij geloven in samenwerken en wederkerigheid en bouwen met zelfstandige professionals (ZZP’ers) graag langdurige relaties op. Onze partners ontvangen via ons aanvragen voor tijdelijke professionals zodat ook zij zich kunnen inzetten voor het vinden van de juiste match.

Het is altijd ons doel de beste professional voor de job te vinden en opdrachtgevers de beste oplossing te bieden. 

Deskundigheidsgebieden, expertise en ervaring

Wij beschikken over professionals met de juiste expertise op alle functies en ervaringsniveaus op de diverse deskundigheidsgebieden zoals:

IV/ICT, HR & MarCom, Milieu & Energie, Finance, Interimmanagement, Projectmanagement, Staf, lijn en ondersteuning, Organisatieadvies & Bedrijfsvoering, Ruimtelijk Domein en Sociaal Domein.

Onze professionals hebben diepgaande kennis en bewezen ervaring in relevante rollen, wat bijdraagt aan teamsucces en professionele groei. 

Inclusieve arbeidsmarkt

ICQ - ICT Profs zet zich in samenwerking met ICQ - Natuurlijk Inclusief in voor een inclusieve arbeidsmarkt. Dit doen wij met aandacht voor de professional en met oog voor de behoeften van onze opdrachtgevers. Onze inzet voor talenten valt of staat met het vermogen hen met werkgevers te verbinden. Door diversiteit en inclusie centraal te stellen zorgen we ervoor dat iedereen gelijke kansen krijgt om hun talent en potentieel optimaal te ontwikkelen. 

Het zorgen voor diversiteit is niet alleen belangrijk vanuit een moreel en ethisch perspectief, maar het is ook van belang voor het welzijn, de productiviteit en de prestaties van de medewerkers.

Contactgegevens

ICQ-Flex Profs BV
Deventerstraat 28
7311 LW Apeldoorn

📞055-303 14 64
📩info@icq-flexprofs.nl
➡️LinkedIn

KVK 51054175