• Home
  • Werken bij ICQ

Werken bij ICQ

Welkom bij ICQ, waar talentontwikkeling en professionele groei centraal staan. We zijn een gedreven recruitmentbureau dat zich inzet om de juiste match te vinden tussen talent en organisaties.

Wie we zijn

Maar we zijn meer dan alleen een bemiddelaar - we zijn een hecht team van gepassioneerde professionals die geloven in de kracht van individuen en de impact die ze kunnen hebben op bedrijven.

Bij ICQ draait alles om mensen. We geloven dat ieder individu unieke vaardigheden en talenten heeft die waarde kunnen toevoegen aan de juiste organisatie. We streven ernaar om een positieve werkcultuur te bevorderen die gebaseerd is op vertrouwen, samenwerking en persoonlijke groei. Lees meer over onze bedrijfscultuur, kernwaarden en missie!

Onze organisatie is gebouwd op een sterke basis van autonomie en specialisatie. We hebben verschillende labels binnen ons bureau, namelijk  ICQ-Flex Profs, ICQ-ICT Profs, ICQ-Talent Profs en Natuurlijk Inclusief, elk gericht op een specifiek expertisegebied. Dit stelt ons in staat om onze consultants te werven, op te leiden en in te zetten op basis van hun specialisatie, zodat ze uitblinken in wat ze doen.

Bekijk onze vacatures en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan ons succesverhaal! 

Neem contact met ons op

Wil je ons beter leren kennen? Neem contact met ons op!

Deventerstraat 28
7311 LW Apeldoorn

055 - 303 1464
info@icq-groep.nl 

Routebeschrijving

Meet the team!

Ook deel uitmaken van een warme en betrokken organisatie waar er échte aandacht is voor jouw wensen en ambities? Bij ons krijg je niet alleen de kans om je professionele vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om te groeien als persoon. Wij hechten waarde aan wie jij bent als individu en moedigen je aan om je eigen pad te volgen.

Bij ons voel je je thuis, omdat je weet dat je gezien en gehoord wordt. Waar wacht je nog op? Leer hier meer collega's kennen of bekijk onze interne vacatures en solliciteer!  

De directie aan het woord ...

‘Door de veranderende arbeidsmarkt en wet- en regelgeving ontstaan mogelijkheden en kansen. En die benutten we dan ook, als we van mening zijn dat ze toegevoegde waarde hebben voor onze professionals én opdrachtgevers en passen in ons pad naar de toekomst.’ Jeroen Mensinga Algemeen Directeur ICQ Groep
‘Met ICQ-Flex Profs, ICQ-Talent Profs en ICQ-ICT Profs versterken we de positie van ICQ Groep in haar geheel en zijn we ingericht om ook in de toekomst onze opdrachtgevers en professionals, vast of flexibel, van dienst te zijn op de manier die ons kenmerkt: Met passie, betrokkenheid, plezier en kwaliteit.’ Erik Mensinga Commercieel Directeur ICQ Groep
‘Door goede interne processen, systemen en de inzet van slimme tooling, zijn we in staat om meerwaarde te leveren aan onze opdrachtgevers, onze professionals en onze medewerkers. Hiermee zorgen we voor een langdurige samenwerking met alle betrokken partijen.’ Guillaume Bruens Non-Executive Director
‘Onze financiële afdeling heeft naast externe ook interne klanten, waaronder medewerkers en directieleden. We zijn verantwoordelijk voor rapportages voor alle labels van ICQ Groep en verzorgen diverse administratieve taken, waaronder salarisverwerking. Ook wij doen dat met veel betrokkenheid en plezier.’ Ronald Ostermann Financieel Directeur ICQ Groep

Een dag in het leven van onze stagiaire

Laat jezelf onderdompelen in de positieve sfeer van een dag als stagiair bij ICQ Groep! Van boeiende projecten tot gezellige gesprekken met een kopje koffie, ervaar zelf waarom werken bij ons zo plezierig is. Bekijk deze inspirerende video en ontdek de warme cultuur die ons bedrijf zo uniek maakt.

Ben jij klaar voor een fantastische werkomgeving? Ontdek het hier en wie weet wordt dit jouw nieuwe professionele avontuur! 

Lustrumfeest ICQ Groep

Op 22 juni 2019 was het een dag vol vreugde en feest, want samen met onze partners, klanten, medewerkers en consultants vierden we het 10-jarig jubileum van de ICQ-Groep! Het was een onvergetelijke samenkomst, waarbij we terugkeken op een reis vol mijlpalen en succesvolle samenwerkingen.

Samen hebben we veel bereikt en dat verdiende een groots en gezellig feest! Dank aan iedereen die deel uitmaakt van onze geweldige community. Op naar nog vele prachtige jaren van groei en samenwerking! 🎉🥂

ICQ Groep wint FD Gazellen Award

Het Financieele Dagblad organiseert elk jaar de FD Gazellen Awards, een van de meest prestigieuze ondernemersprijzen voor snelgroeiende bedrijven in Nederland. Daarin worden uitsluitend de bedrijven die bovengemiddeld groeien gekwalificeerd: niet alleen in omzet, maar óók in personeel en winst. 

In 2020 mochten wij een FD Gazellen Award in ontvangen nemen, daar zijn we enorm trots op! Wij bedanken al onze opdrachtgevers, kandidaten en partner voor het vertrouwen en dit gezamenlijke succes.

Toon meer

ICQ-Groep sponsor Antwerpen – Banjul Challenge

In 2019 deed team 'Rasoptimisten' van ICQ Groep, bestaande uit Eric Meijer en Sandra de Wolff - allebei Gambia liefhebbers met een neus voor avontuur - mee met de Antwerpen – Banjul Challenge. In 20 dagen reden 22 teams van Antwerpen naar Banjul, de hoofdstad van Gambia. De opbrengsten van de rally kwamen ten goede van diverse lokale goede doelen. Wij zorgden o.a. voor de auto en materialen om de race tot een goed einde te brengen.Bij aankomst in Banjul werd de auto, een Nissan Terrano, geveild. De opbrengst van de veiling kwam ten goede aan de bouw van het Brufut Kraamcenter. 

Brufut Health center is een kleine openbare kliniek waar de bevolking van Brufut en wijde omgeving gebruik van maakt. In de kraamkliniek worden jaarlijks 880 bevallingen uitgevoerd onder erbarmelijke omstandigheden.

Met de opbrengst van de veiling kunnen nieuwe faciliteiten en sanitaire voorzieningen worden aangelegd die voldoen aan de hygiëne eisen in de hoop het sterftecijfer onder kraamvrouwen en pasgeborenen aanzienlijk terug te kunnen dringen.

Toon meer