Noa Knobben

Noa Knobben

Publicatiedatum 20 augustus 2023

Noa Knobben (19) werkt al een tijdje als resource medewerker bij de Shared Service Unit (SSU) van ICQ. Zij houdt zich onder andere bezig met het uitzetten van vacatures van opdrachtgevers. Hoogste tijd om haar voor te stellen en te vragen wat zij zo leuk vindt aan het werken bij ICQ!

Noa woont samen met haar ouders, vader Michel, moeder Cindy, broertje Levi, zusje Zoë en honden Zazou en Elmo in een twee-onder-een-kap aan de rand van het dorp Nieuw Heeten. Dit dorp ligt in de regio Salland, een gebied dat zich kenmerkt door vele bossen, weilanden,  gezellige dorpjes en de Holterberg. Noa is hier geboren en getogen. Moeder is kapster aan huis en vader werkt als procesbeheerder bij de Jumbo in Raalte. Hoe is zij bij ICQ groep terecht gekomen?

“Eigenlijk wist ik nooit wat ik wilde worden. Ik heb een juridisch-administratieve opleiding gedaan bij ROC Aventus in Deventer en ik moest in mijn laatste jaar een stage adres zoeken. Zo kwam ik in september 2021 als stagiaire binnen bij ICQ Groep in de functie van resource medewerker. De stage liep tot en met mei 2022. En eigenlijk beviel het van beide kanten zo goed dat ik op 1 juni 2022 in dienst ben getreden. Heel wat anders dan mijn opleiding, maar ik vind het heel leuk.”

Ze voelt zich erg thuis in de rol van resource medewerker. Ze scant dagelijks vacatures van opdrachtgevers vanuit verschillende sectoren zoals ICT, overheden en zakelijke dienstverlening en zet deze uit in o.a. het vacatureportaal Otys. Belangrijk daarbij is de controle en waar nodig het aanpassen van de teksten. Ook heeft ze (mail)contact met potentiële, geïnteresseerde kandidaten. Een belangrijke rol, als schakel tussen opdrachtgevers, kandidaten en het interne team, met genoeg potentie om door te groeien, zowel inhoudelijk als richting Recruitment.

“Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat ik heel zelfstandig kan en mag werken. Lekker met oortjes in, muziekje op, mijn eigen ding doen. Ik kan mezelf zijn op mijn werk, ben vrij om vanuit huis te werken en ik heb aardige collega’s. Ik ben er trots op dat ik een bijdrage mag leveren aan het succes van de ICQ Groep.”   

Naast haar fulltime baan heeft Noa voldoende ruimte voor hobby’s. Doordeweeks is ze regelmatig in de sportschool te vinden (soms zelfs voordat ze begint met werken) en in het weekend gaat ze graag met vriendinnen op stap.

“Nu het voorjaar is, komen er weer diverse tentfeesten aan. Heerlijk om daar met vriendinnen uit mijn dak te gaan. Maar ook lekker uit eten gaan doe ik graag. Ik ben gek op Italiaans eten, daar mag je me trouwens ’s nachts voor wakker maken”.

In de toekomst hoopt Noa dat ze verder kan groeien binnen haar huidige functie bij ICQ Groep en wil ze stappen zetten op het privé vlak.

“Voor nu ben ik erg tevreden met mijn baan, ik heb al veel geleerd en de dynamiek van het team bevalt me erg goed. Doordat ik fulltime werk en nog thuis woon, kan ik sparen voor een eigen auto en een huis voor mezelf. Dat hoop ik binnen een aantal jaren te bereiken”.

Noa bedankt voor deze introductie. Nogmaals welkom in het team en we wensen je veel plezier en succes toe!

Deel dit nieuwsbericht