Over ons

Wij zijn ICQ

Bij ICQ hebben we een unieke benadering die ons onderscheidt van andere recruitmentbureaus. Onze aanpak is echt, en dat merk je vanaf het allereerste contact met ons. Wij geloven in authenticiteit en laten dit zien in de persoonlijke manier waarop we met klanten en kandidaten omgaan.

Onze focus op ontwikkeling en het feit dat we er voor elkaar zijn, zit van nature in ons en maakt dat mensen graag met ons samenwerken. ICQ, we see you!

ICQ works for you!

Het is niet gemaakt wat we doen. We denken er niet over na, maar doen het gewoon. Omdat we zo zijn. We zijn er om te ontzorgen. Om de best mogelijke baan te vinden voor kandidaten. Dat is de kracht van ICQ.

We zijn geen familiebedrijf, maar zijn wel een familie. Dat voel je in alles. We zijn open en eerlijk naar elkaar, maar met respect en vertrouwen. We vullen elkaar aan waar nodig en ideeën worden gewaardeerd. Een goede balans tussen werkdruk en werkplezier krijgt bij ons veel aandacht. We zijn persoonlijk omdat we oprecht interesse tonen in mensen.

We willen mensen vooruithelpen, naar een volgend niveau. Ontwikkeling vinden we belangrijk. Niet alleen op het gebied van werk, maar ook op persoonlijk vlak. Ontwikkelt iemand zich dan kom je verder. Als mens en bedrijf. Daarom investeren we in mensen. Wie je ook bent. Kortom, we zien talent en hebben oog voor mensen. 

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Schrijf je bij ons in of neem contact met ons op! 

Missie en Visie

ICQ works for you

Ons doel? Passend werk voor iedereen! Met toewijding en expertise zetten wij ons dagelijks in als bemiddelaar van inhuurkrachten of als waardevolle kennispartner. Wij garanderen bedrijfscontinuïteit met bevlogen professionals.

Vanuit Apeldoorn werken we met een enthousiast team en op een manier die zo kenmerkend is voor ICQ: dienstbaar, betrokken en met plezier!

Kernwaarden en beloftes

Impact maken doen we samen

Als impact ondernemer zetten wij ons in om externe inhuur duurzamer, inclusiever, transparanter, en dus meer betekenisvol te maken. Dat doen we samen met onze partners, opdrachtgevers, eigen medewerkers, 15.000+ inhuurkrachten en 600+ leveranciers. 

Onze kernwaarden zijn bepalend voor onze bedrijfscultuur en ze kenmerken hoe we met elkaar en onze omgeving omgaan.

Onze kernwaarden zijn:

 • Dienstbaar - We doen meer dan je vraagt.

 • Betrokken - We willen weten wie je bent, wat je doet, waar je heen gaat en wat je nodig hebt, nu en in de toekomst.

 • Bevlogen - We willen het beste voor jou.

 • Plezier - We genieten van ons werk en maken plezier.

 • Ontwikkelen - Elke dag doen we het beter.

Onze labels

Al onze labels delen dezelfde kernwaarden. En voegen daar hun eigen, unieke kenmerken aan toe. Onze labels maken het mogelijk om onze missie en visie na te streven. Klik op een label voor meer informatie!

ICQ-Flex profs

ICQ-Flex Profs is dé specialist in het bemiddelen van tijdelijke inzetkrachten voor lagere overheden, omgevingsdiensten, waterschappen, onderwijs en commerciële organisaties in de functiegebieden IV/ICT, bedrijfsvoering, projectmanagement, staf, lijn & ondersteuning en het sociaal domein.

ICQ ICT Profs

ICQ-ICT Profs is een vooraanstaande en betrouwbare partner voor tijdelijke ICT-ondersteuning bij overheden en commerciële organisaties. Hooggekwalificeerde en zeer ervaren ICT-professionals in vaste dienst worden gedetacheerd bij diverse opdrachtgevers. 

ICQ Talent Profs

ICQ-Talent Profs is specialist in het bemiddelen van tijdelijke inzetkrachten binnen alle domeinen met uitzondering van ICT. Op basis van een loondienstverband worden eigen medewerkers gedetacheerd bij diverse opdrachtgevers. 

Natuurlijk Inclusief® helpt maatschappelijke organisaties, overheden en bedrijven met het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van de Wet Banenafspraak, D&I, SROI en impact ondernemen.

Onze expertise

Onze rol bestaat uit het verbinden van organisaties die behoefte hebben aan tijdelijke versterking met gedreven vaste én flexibele professionals, actief in diverse sectoren.

Met een specifieke focus op deskundigheidsgebieden zoals IV/ICT, HR & MarCom, Milieu & Energie, Finance, Interim- en Projectmanagement, Staf, lijn en ondersteuning, Organisatieadvies/Bedrijfsvoering, Ruimtelijk Domein en Sociaal Domein, streven wij naar oplossingen die de bedrijfscontinuïteit van onze opdrachtgevers waarborgen.

Tegelijkertijd bevorderen we de professionele ontwikkeling van onze talentvolle professionals. Dankzij onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis binnen specifieke sectoren, zijn wij in staat om de perfecte match te creëren tussen opdrachtgever en professional!

Bemiddeling

Wij bemiddelen tussen organisaties die behoefte hebben aan tijdelijke versterking en bevlogen vaste én flexibele professionals in diverse sectoren. Dankzij onze ervaring en kennis zorgen wij voor de juiste match tussen opdrachtgever en professional. Lees verder...

Opdrachtgever

Met behulp van onze expertise en bemiddelingsmethode, in combinatie met ons uitgebreide netwerk van professionals, zijn wij in staat om opdrachtgevers op tijd en binnen het budget de juiste professionals te bieden. ICQ-Flex Profs staat garant voor kwaliteit in bemiddeling. Lees verder...

Leverancier

Met onze labels trekken we experts aan, leiden ze op en zetten ze in bij opdrachtgevers en voorzien zo in groeiende behoeften. Ons doel is altijd om de beste professional voor de klus te vinden en opdrachtgevers de beste oplossing te bieden. Lees verder...

ICQ-Groep certificeringen en facts

 • NEN 4400-1 (SNA) gecertificeerd
 • TUV gecertificeerd op NEN-ISO 9001-2015 (kwaliteit)
 • TUV gecertificeerd op NEN-ISO 14001-2015 (milieu)
 • Gecertificeerd lid van de BOVIB
 • SBB gecertificeerd leerbedrijf
 • Klanttevredenheid m.b.t. kwaliteit: 100%
 • Ratecardscore op kwaliteit: 8.6
 • 12/7 bereikbaarheid
 • Social return: 5% van de marge gaat naar goede doelen t.b.v. de ontwikkeling van kinderen   

Wat anderen zeggen...

In ruim 10 jaar hebben we een stevig netwerk van opdrachtgevers en professionals opgebouwd, waardoor we een sterke positie hebben verworven. Daarnaast hebben we een betrouwbaar partnerkanaal ontwikkeld. 

Duurzame werkrelaties aan beide kanten en transparantie typeren onze organisatie. De beoordelingen van zowel onze opdrachtgevers als professionals getuigen van de kwaliteit en tevredenheid die wij leveren. Check onze ratecard!

Ons verhaal bij RTLZ - Barometer

Neem contact met ons op

Wil je ons beter leren kennen? Neem contact met ons op!

Deventerstraat 28
7311 LW Apeldoorn

055 - 303 1464
info@icq-groep.nl 

Routebeschrijving