ICQ-Talent Profs gelooft in ongekend talent!

Ben jij op zoek naar een leuke opdracht in het sociaal domein, financiën, consultancy of ICT en heb je een afstand tot de arbeidsmarkt dan kijken wij graag met jou mee!

Soms kan het behoorlijk uitdagend zijn om werk te vinden, vooral als je te maken hebt met factoren zoals leeftijd, langdurige werkloosheid, fysieke of mentale beperkingen, of een gebrek aan aansluiting op de arbeidsmarkt. We begrijpen dat dit persoonlijke obstakels zijn die het vinden van een baan bemoeilijken. 

Bij ICQ-Talent Profs leggen we de nadruk op jouw talenten in plaats van wat niet kan. We helpen je in contact te komen met werkgevers en de baan te vinden die het beste bij je past. Schrijf je hier bij ons in. We nemen daarna telefonisch contact met je op om kennis te maken en om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken. Samen vinden we de ideale werkgever die jouw talenten erkent en waardeert!

Extra ondersteuning

Heb je naast bemiddeling behoefte aan meer, dan zijn wij er voor je. Samen met onze partners zetten we ons ervoor in dat jouw talent optimaal tot zijn recht komt. ICQ-Talent Profs gelooft in Ongekend Talent! Passend werk is ook voor jou mogelijk.