Verrijk je carrière met uitdagende opdrachten in het sociaal domein!

Klaar om jouw loopbaan naar nieuwe hoogten te tillen met uitdagende opdrachten die échte impact hebben? Bij ICQ Groep brengen we jouw passie samen met boeiende projecten in het sociaal domein. En dat niet alleen: je wordt ook onderdeel van een inspirerende community van gelijkgestemden.

Wat bieden wij jou?

  • Afwisselend opdrachten
  • Maak impact
  • Werk op jouw manier: ZZP'er, freelancer, vast contract? Jij kiest!
  • Altijd hulp & support
  • Professionele ontwikkeling
  • Uitgebreide netwerkmogelijkheden

Ontmoet Richard en Birkan

Hey! Wij zijn Richard en Birkan, recruiters bij ICQ Groep. Met onze uitgebreide kennis van het sociaal domein nemen we de tijd om jou echt te leren kennen. We willen precies weten wat jou motiveert en wat je ambities zijn.

We geloven in een persoonlijke aanpak. Daarom nemen we de tijd om jou te leren kennen, zodat we opdrachten kunnen vinden die perfect bij jouw talenten passen. Samen met jou willen we ervoor zorgen dat je de juiste stappen zet naar uitdagende en betekenisvolle projecten die je carrière verrijken.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Laat jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

Wij zoeken jou!

Ben jij een enthousiaste professional met ervaring in beleidsvorming en projectmanagement binnen het sociaal domein? Heb je expertise op het gebied van werk en inkomen, jeugd, armoede, schulden of Wmo-vraagstukken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Of je nu in loondienst wilt werken, als ZZP'er, of in een andere contractvorm, wij hebben de juiste uitdaging voor jou. Bekijk hieronder onze actuele vacatures, schrijf je bij ons in of neem direct contact met ons op om jouw carrière een nieuwe impuls te geven!

Wij zijn ICQ

Bij ICQ hebben we een unieke benadering die ons onderscheidt van andere recruitmentbureaus. Onze aanpak is echt, en dat merk je vanaf het allereerste contact met ons. Wij geloven in authenticiteit en laten dit zien in de persoonlijke manier waarop we met klanten en kandidaten omgaan. Onze focus op ontwikkeling en het feit dat we er voor elkaar zijn, zit van nature in ons en maakt dat mensen graag met ons samenwerken. 

Onze deskundige recruiters begeleiden je bij elke stap, van de eerste kennismaking tot aan je plaatsing en zorgen voor een match die zowel professioneel als persoonlijk bij je past.