Peggie Rombout

Peggie Rombout

Publicatiedatum 16 augustus 2023

Peggie Rombout is een van de vele vrouwelijke professionals die zich als ZZP’er graag laat bemiddelen door ICQ. In haar rol als project manager draagt zij de verantwoordelijkheid voor veelal complexe projecten en zorgt zij voor tijdige implementatie en sturing van andere leden uit het project team. Als het aan haar ligt doet ze zoveel mogelijk leuke en verschillende opdrachten bij een breed scala aan opdrachtgevers.

Samenwerken met ICQ-Groep is haar goed bevallen. ‘Ik ben vooral gecharmeerd van de persoonlijke benadering en de goede administratieve afhandeling’. Haar verwachtingen van een goede bemiddelaar zijn helder. Eentje die zorgt voor interessante opdrachten, transparant is over klanten, opdrachten én tarieven en zorgt voor snelle en correcte afhandeling van inschrijving en overeenkomsten. Al die aspecten ziet Peggie terug in ICQ Groep.

Als zelfstandig ondernemer is er natuurlijk altijd de keuze tussen zelf direct aan de slag bij een opdrachtgever, of dat doen via een bemiddelende partij. Of een tussenvorm, als het aan Peggie ligt: ‘Ik zou het persoonlijk handig vinden om een bemiddelaar te hebben die mij als klant heeft in plaats van de opdrachtgevende organisatie. Maar de opdrachtgever is natuurlijk uiteindelijk de betalende klant. Misschien iets voor de toekomst. Ik heb eigenlijk alleen heel positieve ervaringen met ICQ’.