Marlon Markus

Marlon Markus

Publicatiedatum 1 augustus 2023

Marlon Markus, 54 jaar, is woonachtig in het pittoreske Zaandam en vader van vier kinderen. Hij werkt al sinds december 2012 samen met ICQ. Marlon zit niet stil. In zijn vrije tijd volgt hij een MBA-opleiding, danst salsa én Argentijnse tango en als hij tijd over heeft doet hij nog iets extra’s aan zijn conditie in de vorm van boxen en hardlopen.

Als financial systems consultant adviseert hij organisaties bij het selecteren, implementeren en beheren van financiële managementinformatiesystemen. Dat doet hij niet alleen binnen de grenzen van Nederland maar ook daarbuiten. Marlon werkt op het snijvlak van ICT en Finance, de twee grootste specialismen van ICQ.

Dat de samenwerking met ICQ al bijna negen jaar staat is voor hem het duidelijke gevolg van wederzijds respect en gelijke gezamenlijke inspanning. Hij zegt daarover: ‘Ik ervaar de samenwerking en het contact met het team van ICQ als zeer prettig en constructief’.

Dat zijn dan ook belangrijke pijlers en kernwaarden van ICQ. Dat zie je dan ook duidelijk terug in de bedrijfsvoering. Niet alleen in de dagelijkse operatie en bemiddeling, maar ook in de ontwikkeling van de specialisten en de begeleiding als het gaat om ambitie, potentieel en toekomstperspectief.

Dat is precies wat Marlon belangrijk vindt. Jezelf blijven ontwikkelen is voor hem bijna een constante factor in zijn carrière. Die verantwoordelijkheid neemt hij zelf, maar hij ziet daarin ook een belangrijke rol voor ICQ. ‘Ik verwacht van een bemiddelaar dat deze actief meedenkt en meewerkt aan de inzet én de ontwikkeling van de professional. Momenteel ben ik in de afrondende fase van een MBA-opleiding. Zodra ik deze opleiding afgerond heb, wil ik samen met ICQ onderzoeken hoe we ook op andere gebieden dan ICT kunnen samenwerken’.